Kārlis un Līze Jansoni kāzu dienā, 1939-04-10

Vieta: Skrundas novads

Priekšmeti: Fotogrāfijas, Latvija, Vīrieši, Sievietes, Bērni, Kāzas, Skrundas novads (Latvija), Ģimenes, Jansons, Kārlis, Jansone (Fidlere), Līze

Anotācija: Jaunais pāris Līze Fidlere, Skrundas pagasta mājas ''Upmalieši'' saimnieka meita, un Kārlis Jansons, Nīkrāces pagasta mājas ''Tukummuiža'' saimnieks. Līgavainim blakus sēž līgavas māsa Emma Fidlere, līgavas māsas vīrs Ints Dēvics ar sievu Annu Almu Dēvicu, dzimusi Fidlers un dēlu Ansi. Līgavai blakus sēž Krists Dēvics (Inta Dēvica brālēns), neatpazīta sieviete, līgavas brālis Juris Fidlers (kritis 1941. gada 7. jūlijā) un Anna Neimane. Aizmugurējā rindā ceturtā no kreisās līgavas māsīca Milda Ankevica un pirmais no labās Ansis Grīns Skrundas pagasta mājas ''Žurciņas'' saimnieks. Priekšplānā otrā no kreisās Elvīra Andersone ar māsu Rasmu (līgavas māsīcas), pirmais no labās līgavas brālēns Diks (vārds nav zināms) ar māsu Ausmu Diku (līgavas māsīca).

Objekta tips: Fotogrāfija

Datu nesējs: Fotopapīrs

Atslēgvārdi: Pievienot atslēgvārdu

Apjoma informācija: 1 fotogrāfija

Oriģināla glabātājs, partneris: Ausma Jansone

Partnera apzinātājs: Staļģenes bibliotēka

Lai norādītu objekta atrašanās vietu, uzklikšķiniet un pārvietojiet sarkano punktu kartē tā, lai tas atrastos objekta atrašanās vietā.

✓ Apstiprināt izvēlēto vietu
Lūdzu pievieno koordinātes šim objektam, ja zini!
Palīdzība:
Lai saglabātu koordināti, palieliniet karti un pārvietojiet sarkano koordinātes norādes ikonu uz atbilstošo vietu!
Koordinātes norādes ikona pārvietojama ar peles labā klikšķa palīdzību.

Komentāri (1)

Liena Bluma 2018. gada 22. oktobris, 13:48:15

Fotogrāfija uzņemta 1939. gada 10. aprīlī, Skrundā. Jaunais pāris Līze Fidlere, Skrundas pagasta mājas ''Upmalieši'' saimnieka meita un Kārlis Jansons, Nīkrāces pagasta mājas ''Tukummuiža'' saimnieks. Līgavainim blakus sēž līgavas māsa Emma Fidlere, līgavas māsas vīrs Ints Dēvics ar sievu Annu Almu Dēvicu, dzimusi Fidlers un dēlu Ansi. Līgavai blakus sēž Krists Dēvics (Inta Dēvica brālēns), neatpazīta sieviete, līgavas brālis Juris Fidlers (kritis 1941. gada 7. jūlijā) un Anna Neimane. Aizmugurējā rindā ceturtā no kreisās līgavas māsīca Milda Ankevica un pirmais no labās Ansis Grīns Skrundas pagasta mājas ''Žurciņas'' saimnieks. Priekšplānā otrā no kreisās Elvīra Andersone ar māsu Rasmu (līgavas māsīcas), pirmais no labās līgavas brālēns Diks (vārds nav zināms) ar māsu Ausmu Diku (līgavas māsīca).

Jums jāpieslēdzas, lai pievienotu komentāru.