Jelgava. Ķeizers Vilhelms II pieņem parādi, 1917-07-31

Vieta: Jelgava

Priekšmeti: Fotogrāfijas, Latvija, Bruņotie spēki--Virsnieki, Karavīri, Pirmais pasaules karš, 1914-1918, Jelgava (Latvija), Militārās uniformas, Karaļi un valdnieki, Vilhelms II Hoencollerns, Vācijas imperators un Prūsijas karalis, 1859-1941, Militārās parādes

Anotācija: Vācijas ķeizars Vilhelms II Jelgavā 31.07.1917. Svītā princis Joahims un flīģeladjutants Nikolauss Pauls Rihards burggrāfs un grāfs zu Dona-Šlodiens (Kaiserliche Marine Kommandant S.M.S. "Möve" Korvettenkapitän Nicolaus Paul Richard Burggraf und Graf zu Dohna-Schlodien (mit Orden „Pour le merite“)).
Nikolauss Pauls Rihards burggrāfs un grāfs zu Dona-Šlodiens bija ķeizara Vilhelma II flīģeladjutants. Viņš bija viens no tikai divien vācu virsniekiem, kas Pirmā pasaules karā tika apbalvoti ar piecu nozīmīgāko vācu zemju augstākajiem apbalvojumiem.

Objekta tips: Fotogrāfija

Datu nesējs: Fotopapīrs

Atslēgvārdi: Pievienot atslēgvārdu

Apjoma informācija: 1 fotogrāfija

Oriģināla glabātājs, partneris: Normunds Rečs

Partnera apzinātājs: Latvijas Nacionālā bibliotēka

Lai norādītu objekta atrašanās vietu, uzklikšķiniet un pārvietojiet sarkano punktu kartē tā, lai tas atrastos objekta atrašanās vietā.

✓ Apstiprināt izvēlēto vietu
Palīdzība:
Lai saglabātu koordināti, palieliniet karti un pārvietojiet sarkano koordinātes norādes ikonu uz atbilstošo vietu!
Koordinātes norādes ikona pārvietojama ar peles labā klikšķa palīdzību.

Komentāri (3)

Normunds Rečs 2016. gada 30. oktobris, 03:18:33

Kaiserliche Marine Kommandant S.M.S. "Möve" Korvettenkapitän Nicolaus Paul Richard Burggraf und Graf zu Dohna-Schlodien (mit Orden „Pour le merite“).

Ivars Silārs 2017. gada 11. aprīlis, 20:21:11

Nikolauss Pauls Rihards burggrāfs un grāfs zu (nevis fon) Dona-Šlodiens bija ķeizara Vilhelma II flīģeladjutants. Viņš bija viens no tikai divien vācu virsniekiem, kas Pirmā pasaules karā tika apbalvoti ar piecu nozīmīgāko vācu zemju augstākajiem apbalvojumiem.

Lilita Rašmane 2017. gada 18. aprīlis, 11:06:51

Paldies par papildinājumiem un precizējumiem.

Jums jāpieslēdzas, lai pievienotu komentāru.