Izlaidums Burtnieku internātskolā, [196-]

Vieta: Burtnieku pagasts

Priekšmeti: Fotogrāfijas, Latvija, Skolēni, Izlaidumi, Skolotāji, Burtnieki (Burtnieku novads, Latvija), Audzēkņi un studenti--Uniformas, Pedagogi, Skolotājas, Puriņu dzimta, Skolu direktori, Burtnieku Ausekļa skola, Burtnieku internātskola

Anotācija: Burtnieku Ausekļa 7-gadīgās pamatskolas telpās 1960. gada vasarā tiek ievietota internātskola un no 13. septembra skolas nosaukums ir Burtnieku internātskola, nevis Burtnieku Ausekļa skola. Līdz 1963. gada pavasarim skolu vada direktors Edmunds Jansons. Tātad fotogrāfija ir datējama ar 1963. gadu, jo tajā ir arī sk. A. Puriņa.
Apakšā no kreisās: Tekla Beroza; sk. Dūne; mācību pārzine Broņislava Uzulena; direktors Jansons; sk. Vallija Meirēna; sk. Ausma Puriņa; sk. Inta. No kreisās otrā rindā sk. Anna Tropa, virs viņas vīrs ar brilli - sk.J. Bikše (ar brillēm). Pašā augšā pa labi - sk. Velta.

Objekta tips: Fotogrāfija

Datu nesējs: Fotopapīrs

Atslēgvārdi: Pievienot atslēgvārdu

Apjoma informācija: 1 fotogrāfija

Oriģināla glabātājs, partneris: Jānis Prauliņš

Partnera apzinātājs: Latvijas Nacionālā bibliotēka

Lai norādītu objekta atrašanās vietu, uzklikšķiniet un pārvietojiet sarkano punktu kartē tā, lai tas atrastos objekta atrašanās vietā.

✓ Apstiprināt izvēlēto vietu
Lūdzu pievieno koordinātes šim objektam, ja zini!
Palīdzība:
Lai saglabātu koordināti, palieliniet karti un pārvietojiet sarkano koordinātes norādes ikonu uz atbilstošo vietu!
Koordinātes norādes ikona pārvietojama ar peles labā klikšķa palīdzību.

Komentāri (3)

Uldis Bikše 2018. gada 31. jūlijs, 18:56:51

Burtnieku Ausekļa 7-gadīgās pamatskolas telpās 1960. gada vasarā tiek ievietota internātskola un no 13. septembra skolas nosaukums ir Burtnieku internātskola, nevis Burtnieku Ausekļa skola. Līdz 1963. gada pavasarim skolu vada direktors Edmunds Jansons. Tātad fotogrāfijas gads ir 1963. g., jo tajā ir arī sk. A. Puriņa. Skolotāji: nezināmā-ir Tekla Beroza. Nevis sk.Vallija Meirāne, bet Valija Meirēna; Sk. J. Bikše [vīrs ar brilli].

Jānis Prauliņš 2018. gada 31. jūlijs, 19:31:23

Piedod, Uldi, par neprecizitātēm, es to visu pierakstīju pēc mammas teiktā, tātad droši vien ne viena vie kļūda iespējama. Bet labā ziņa ir, ka šeit vienmēr var pieslēgties kāds zinātājs, un neprecizitātes pielabot.

Ginta Zalcmane 2018. gada 27. septembris, 21:56:18

Paldies par labojumiem.

Jums jāpieslēdzas, lai pievienotu komentāru.