Kāzu viesu grupas portrets Madonas novadā, 1921

Vieta: Lazdonas pagasts

Priekšmeti: Fotogrāfijas, Lazdonas pagasts (Madonas novads, Latvija), Latvija, Lauku mājas, Vīrieši, Sievietes, Bērni, Kāzas, Liepiņa, Minna, Liepiņš, Jānis

Anotācija: Madonas novada Lazdonas pagasta Ceplinieku māju saimnieka dēla otrās dienas kāzu viesu grupas portrets ap 1921. gadu.
Kreisajā pusē uz sētiņas sēž Ceplinieku saimnieks Mārtiņš Liepiņš, blakus stāv sieva Ieva dzimusi Turjāns. Labajā pusē no kreisās uz sētiņas sēž Marija Barbans no Praulienas pagasta Žīvenēm, tad Petrovsku pāris Marija un Pēteris. Aiz Marijas redzams Skroderu pāris Jānis un Skaidrīte (?) no Ļaudonas Muižniekiem.
Pirmajā rindā vidū sēž jaunlaulātie Jānis un Minna Liepiņi, pa kreisi no jaunā vīra sēž brālis Pēteris Liepiņs ar māsu Paulu Lemberģi klēpī.
Pēdējā rindā no kreisās pirmā stāv Emma Liepiņa, trešais stāv Andrejs Barbans un saskandina glāzi ar Ansis Skroderi (?). Sestais no kreisās stāv Jānis Barbans..

Objekta tips: Fotogrāfija

Datu nesējs: Stikla foto negatīvs

Autors: Andrejs Liepiņš

Atslēgvārdi: Pievienot atslēgvārdu

Apjoma informācija: 1 fotogrāfija

Oriģināla glabātājs, partneris: Jolanta Āboltiņa

Partnera apzinātājs: Latvijas Nacionālā bibliotēka

Lai norādītu objekta atrašanās vietu, uzklikšķiniet un pārvietojiet sarkano punktu kartē tā, lai tas atrastos objekta atrašanās vietā.

✓ Apstiprināt izvēlēto vietu
Lūdzu pievieno koordinātes šim objektam, ja zini!
Palīdzība:
Lai saglabātu koordināti, palieliniet karti un pārvietojiet sarkano koordinātes norādes ikonu uz atbilstošo vietu!
Koordinātes norādes ikona pārvietojama ar peles labā klikšķa palīdzību.

Komentāri (0)

Jums jāpieslēdzas, lai pievienotu komentāru.