Liepāja. Zēns Liepājas centrā, 1975-05-12

Vieta: Liepāja

Priekšmeti: Fotogrāfijas, Latvija, Viesnīcas, Liepāja (Latvija), Pilsētas laukumi, Zēni, Liepājas Svētās Trīsvienības katedrāle, Liepājas Pedagoģiskais institūts, Bērnu apģērbs

Alternatīvais nosaukums: Liepāja. Zēna portretfotogrāfija Liepājas centrā

Anotācija: Fotogrāfijā ir Liepājas 3. pamatskolas skolnieces Annas Petrovas tēvocis Pāvels, kuram ir astoņi gadi. Pēc uzraksta fotogrāfijas aizmugurē var spriest, ka tā bija uzdāvināta attēlotā zēna krusttēvam, vecmāmiņai, vectēvam, tantei Venerai un māsīcai Natālijai (Annas Petrovas mātei). Ļoti bieži PSRS laikos bija sastopama parādība, ka, dāvinot fotogrāfiju, tās aizmugurē raksta veltījumu "piemiņai" un norāda, kam šī fotogrāfija tiek dota. Zēns ir nofotografēts pie Liepājas Pedagoģiskā institūta (mūsdienās Liepājas Universitāte). Aizmugurē var redzēt viesnīcu "Līva" un Liepājas Svēto Trīsvienības katedrāli (fotogrāfijā tās fasāde ir pelēkā krāsā, savukārt, pēc fasādes restaurācijas darbiem, kuri beidzās 2020. gadā, tā jau ir dzeltenā krāsā).
#ZenitStasti #PeopleToPeople
Liepājas 3. pamatskola. Attēlu pievienojusi Anna Petrova, Liepājas 3. pamatskolas 9.a klases skolniece. Attēls ir pievienots projekta "Zenit stāsti" ietvaros.
Liepājas centrālā zinātniskā bibliotēka.

Objekta tips: Fotogrāfija

Datu nesējs: Fotopapīrs

Atslēgvārdi: Pilsētas ainavas, Pievienot atslēgvārdu

Apjoma informācija: 1 fotogrāfija

Oriģināla glabātājs, partneris: Natālija Petrova

Partnera apzinātājs: Anna Petrova

Lai norādītu objekta atrašanās vietu, uzklikšķiniet un pārvietojiet sarkano punktu kartē tā, lai tas atrastos objekta atrašanās vietā.

✓ Apstiprināt izvēlēto vietu
Palīdzība:
Lai saglabātu koordināti, palieliniet karti un pārvietojiet sarkano koordinātes norādes ikonu uz atbilstošo vietu!
Koordinātes norādes ikona pārvietojama ar peles labā klikšķa palīdzību.

Komentāri (0)

Jums jāpieslēdzas, lai pievienotu komentāru.